Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar ‘Collegiale in- en uitleen van personeel - Hoe werkt het?'

16 september 2020

Door de coronacrisis worden veel werkgevers geconfronteerd met aanbod van of juist vraag naar werknemers. Een manier om werknemers aan het werk te houden, is door werknemers van het ene bedrijf aan de slag te laten gaan bij het andere bedrijf: collegiale in- en uitleen.

Dit blijkt een hot item waarover bij Perspectief op Werk en NLWerktDoor van alle kanten veel vragen komen. Daarom organiseren Perspectief op Werk voor de 2e keer, speciaal voor medewerkers van de arbeidsmarktregio’s de webinar: ‘Collegiale in- en uitleen van personeel - Hoe werkt het?'  op donderdag 17 september van 15.00 tot 16.00 uur.

Er wordt antwoord gegeven op essentiële vragen waar werkgevers rekening mee moeten houden als ze gaan samenwerken met een ander bedrijf. Praktisch en concreet, bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, instemming van de medewerker, fiscaliteit en risico’s voor de ondernemers. 

Expert op dit gebied Armand Lahaije van AWVN zal de belangrijkste informatie uiteen zetten, waarna er ruim tijd is om extra vragen te stellen. Vragen waar we in het webinar niet aan toekomen worden na afloop alsnog schriftelijk beantwoord.

Nam u deel aan dezelfde webinar op 16 juli j.l. en zou u opnieuw willen deelnemen? Meld u zich gerust aan!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, tot uiterlijk woensdag 16 september 16.00 uur. U ontvangt een bevestigingsmail van uw deelname met daarin een link waarmee u de bijeenkomst bij kunt wonen.