Overslaan en naar de inhoud gaan

Opname 'De kracht van PPS: Het Grote Werk Voor(oor)delen Event 2.0' nu beschikbaar

03 oktober 2024

Om te stimuleren dat professionals uit het publieke sociaal domein en de uitzendbranche elkaar beter begrijpen, organiseerde de Programmaraad op donderdag 26 september 2024 samen met ABU, NBBU, UWV Servicepunt Flex en SAM (vereniging van klantmanagers publieke dienstverlening), De kracht van PPS – Het Grote Werk voor(oor)delen event 2.0.

Private en publieke arbeidsbemiddelaars hebben hetzelfde doel: mensen duurzaam aan het werk helpen. Een samenwerking tussen private en publieke arbeidsbemiddelaars is daarom essentieel, want samen bereiken we meer.

Neem de tijd om vertrouwen op te bouwen zodat ieders kracht volledig wordt benut.

Tijdens een paneldiscussie die live werd uitgezonden gingen 6 professionals uit de uitzendbranche en het publiek-sociaal domein onder leiding van host Ayra van den Berg met elkaar in gesprek over de samenwerking tussen de publieke dienstverlening en de uitzendbranche.

Wat werkt goed? Wat kan beter? In deze paneldiscussie werden tips gegeven voor arbeidsmarktregio's waar deze samenwerking wat minder goed verloopt en hebben we vooroordelen benoemd die in de weg zitten bij de samenwerking tussen uitzendorganisaties, gemeenten en UWV.

De volledige video opname van deze bijeenkomst is hieronder te bekijken. Dit webinar is ook als podcast terug te luisteren op Spotify. Luister de podcast 
Deze FAQ biedt de antwoord op vragen die tijdens de bijeenkomst zijn binnengekomen.

7 sprekers en host die 26 september deelnamen aan de paneldiscussie tijdens het event 'De kracht van PPS: het grote werk voor(oor)delen event 2.0'

Sprekers

  • Joop de Boer (ABU)
  • Sven van Brakel (NBBU)
  • Anne van Reeuwijk (WerkTalent)
  • Rick Tuik (Menso, gemeente Emmen)
  • Chantal Botz (WSP Midden-Holland)
  • Leony Spijkerman (Landelijke advies werkgeversdiensten UWV)